Επιστροφές

Επιστροφές

Η πολιτική μας ισχύει για 30 ημέρες αμέσως μετά την αγορά του προϊόντος. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.
Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι:

 • αχρησιμοποίητο (στην ίδια κατάσταση που το λάβατε).
 • στην αρχική συσκευασία.

Τα προϊόντα που δεν μπορούν να επιστραφούν και να ξεπληρωθούν περιλαμβάνουν:

 • επικίνδυνα υλικά ή εύφλεκτα υγρά ή αέρια
 • προσωπικά είδη υγιεινής

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτούμε απόδειξη ή τεκμήριο αγοράς.

 1. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση: eshop@togethercyprus.org
 2. Τίτλος του email “Επιστροφή Αγοράς”
 3. Ονοματεπώνυμο και απόδειξη αγοράς
 4. Λόγος για την επιστροφή και προσδιορίστε εάν χρειάζεστε επιστροφή χρημάτων

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές χρημάτων (εάν ισχύουν)

 • Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, έχει υποστεί ζημιά ή λείπουν ανταλλακτικά για λόγους που δεν οφείλονται στο σφάλμα μας
 • Οποιοδήποτε αντικείμενο επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση

Επιστροφές χρημάτων (εάν ισχύουν)

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.
Εάν εγκριθείτε, τότε θα γίνει επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου αριθμού ημερών.

Καθυστερημένες ή ελλείπουσες επιστροφές χρημάτων (εάν ισχύουν)

 • Βήμα 1: Συχνά υπάρχει κάποιος χρόνος επεξεργασίας προτού δημοσιευτεί μια επιστροφή χρημάτων. Να είστε υπομονετικοί και να ελέγξετε ξανά τον τραπεζικό λογαριασμό σας για να διασφαλίσετε την επιστροφή χρημάτων
 • Βήμα 2: Επικοινωνήστε με την εταιρεία / τράπεζα της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.
 • Βήμα 3: Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση eshop@togethercyprus.org

Προϊόντα Εκπτώσεων (εάν ισχύουν)

Μπορούν να επιστραφούν μόνο προιόντα με κανονική τιμή. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για τα είδη έκπτωσης.

Ανταλλαγές (εάν ισχύουν) 

We only replace items if they are defective or damaged. If you need to exchange it for the same item, send us an email at eshop@togethercyprus.org. and send your item to: 9, Nikodimou Mylona str, Lykavitos (Nicosia) 1070, Cyprus. 

Αποστολή

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: Νικοδήμου Μυλωνά 9, Λυκαβηττός (Λευκωσία) 1070, Κύπρος.
Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.
Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που ενδέχεται να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που έχετε ανταλλάξει ενδέχεται να διαφέρει.
Εάν στέλνετε ένα είδος άνω των 75€ , θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλιση αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: info@togethercyprus.org

Τηλέφωνο: 70005022

Διεύθυνση αλληλογραφίας: Α.Αδαμαντίου 15,
Κάτω Πολεμίδια, 4152, 
Λεμεσός, Κύπρος