Η μικρή Μαρία Ελένη χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να γίνει καλά, καθώς πρέπει να πάει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί άμεσα εφόσον διαγνώστηκε πριν λίγες μέρες με όγκο στο κεφάλι. Το ποσό της εγχείρησης ξεπερνάει τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας την παρούσια στιγμή και απευθύνει δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Η βοήθεια των συνανθρώπων μας θα είναι καθοριστική ώστε το κοριτσάκι να καταφέρει να κάνει το μεγάλο και δύσκολο αυτό ταξίδι.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν με οποιοδήποτε ποσο ή τρόπο παρακάτω αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας των συγγενών του παιδιού και ο τραπεζικός λογαριασμός.

Ακόμα και η κοινοποίηση αποτελεί μεγάλη βοήθεια.

Η οικογένεια της Μαρίας Ελένης με την ευκαρία αυτή ευχαριστεί ολόψυχα εκ των προτέρων πιστεύοντας ότι η αλληλεγγύη και η εγκάρδια υποστήριξη του καθενός μπορούν να χαρίσουν ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον στη μικρή Μαρία Ελένη….

Υπάρχουν οι ιατρικές γνωματεύσεις και τα ιατρικά αποτελέσματα  (πόρισμα εγκεφαλογραφήματος και μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου) που αποδεικνύουν τα πιο πάνω όμως για λόγους ιατρικού απόρρητου δεν τα δημοσιοποιεί.

Πηγή:Paphos Press