Blog

ΣΕΙΡΑ ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το πρόγραμμα ημερίδων με θέμα «Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα» που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου εντός του Νοεμβρίου, παρουσιάστηκε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, η οποία διοργανώθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης (ΓΔ ΕΠΣΑ), το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR CYPRUS) και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ). Όπως αναφέρθηκε, οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στις 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Aliathon Resort στην Πάφο, στις…

Read More

Εικόνες Ντροπής vs Εικόνες Ανθρωπιάς

Πριν μερικούς μήνες βιώσαμε εικόνες ντροπής στη Χαλκίδα όταν ξυφίας βγήκε για ρηχά για να γεννήσει και λουόμενοι τον σκότωσαν στα πλαίσια “ψυχαγωγίας” ενώ άλλοι το έβρισκαν ενδιαφέρον μαγνητοσκοπόντας το συμβάν. Από την άλλη υπάρχουν και οι λουόμενοι που σέβονται αυτά που τους προσφέρει η φύση, η θάλασσα και καταφέρνουν να βοηθήσουν έστω και με πιθανό κίνδυνό. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.  

Read More

Πρόσκληση σε Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του Σωματείου με την επωνυμία Together Cyprus (Aριθμός Μητρώου 4634)

Αγαπητά Μέλη / Αγαπητοί Συνάδελφοι, Το Δ.Σ. του Σωματείου προσκαλεί όλα τα τακτικά Μέλη σε Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τρίτη 07 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου – “Σπίτι του Εθελοντή ” – Κρατητηρίων 4 – Τ.Κ. 2660 – Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, με θέμα ημερησίας διατάξεως την Επικαιροποίηση των Καταστατικών Εγγράφων

Read More

Οργανισμοί της Κύπρου ενώνονται για την πρόληψη πλαστικών μιας χρήσης

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία τη σταδιακή απαγόρευση των πλαστικών μιας χρήσης μέχρι το 2021 στα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η συγκυρία αυτή συνέπεσε με την Εβδομάδα Ωκεανών που διεξάγεται κάθε χρόνο στα πλαίσια του προγράμματος Beyond Plastic Mediterranean (BeMed)

Read More

Η πατέντα ενός Κύπριου φοιτητή σε πανεπιστήμιο της Σκωτίας

Σε όποιον αρέσουν οι εξορμήσεις στη φύση αλλά ταυτόχρονα η τεχνολογία τότε θα βρει ενδιαφέρον αυτό το gadget που σχεδιάζει και αναπτύσσει ένας Κύπριος φοιτητής στο Πανεπιστήμιου του Dundee της Σκωτίας.

Read More

Τέλος τα πλαστικά προϊόντα μιας χρήσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Τα πλαστικά προϊόντα μιας χρήσης, όπως τα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα, τα βαμβακερά επιχρίσματα, τα καλαμάκια ή τα πλαστικά στηρίγματα μπαλονιών, θα απαγορευτούν στην ΕΕ, σύμφωνα με σχέδιο που εγκρίθηκε από τους Ευρωβουλευτές κατά τη τρέχουσα Σύνοδο της Ολομέλειας Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Read More

Ο ΠΙΟ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτός ο άνθρωπος επισκέπτεται το νοσκοκομείο δύο φορές την εβδομάδα…αλλά αυτό που κάνει εκεί έχει τεράστια σημασία για τις ζωές των μωρών! Απλά απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί!

Read More

ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΙΟ

Ένας γιος πήγε τον πατέρα του σε ένα εστιατόριο για βραδινό δείπνο. Ο πατέρας ήταν πολύ γέρος και αδύναμος, ενώ έτρωγε, έριξε φαγητό στο πουκάμισο και το παντελόνι του. Άλλοι πελάτες τον έβλεπαν με αηδία, ενώ ο γιος του ήταν ήρεμος.

Read More
Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: info@togethercyprus.org

Τηλέφωνο: 70005022

Διεύθυνση αλληλογραφίας: Α.Αδαμαντίου 15,
Κάτω Πολεμίδια, 4152, 
Λεμεσός, Κύπρος