Πλατφόρμα Εθελοντισμού “ΠΡΟΣΦΕΡΩ”

Συνεργάτες:
Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμου και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων
CYTACOM

Στα πλαίσια της Στρατηγικής Συνεργασίας του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού & ΜΚΟ με την εταιρεία CYTA έχει δημιουργηθεί από την εν λόγω εταιρεία η πλατφόρμα «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».

Η πλατφόρμα αυτή έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να έχει ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο τις Μη Κυβερνητικές και Εθελοντικές Οργανώσεις, όσο και τους πολίτες, επιχειρήσεις κ.ά.  Έχει δημιουργηθεί για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες ή φορείς  να συνεισφέρουν αγαθά, τρόφιμα ή/και οτιδήποτε άλλο το οποίο βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν χρειάζονται μέσω της πλατφόρμας, καθώς και εθελοντική προσφορά υπηρεσίας. Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιούνται οποιεσδήποτε εισφορές/ εθελοντική υπηρεσία, οι οποίες είναι αδύνατο να εντοπισθούν αυτή τη στιγμή.

Επιπρόσθετα η κάθε οργάνωση θα μπορεί να έχει την δική της υποσελίδα όπου θα αναγράφεται αναλυτικά το έργο της, καθώς και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες. Θα υπάρχει πεδίο ειδικά για τις εκδηλώσεις της,  πεδίο για το φωτογραφικό της υλικό, καθώς και πεδίο για τα τελευταία νέα σχετικά με την δράση της. Επιπλέον στην πλατφόρμα αυτή, η κάθε Οργάνωση θα μπορεί να κοινοποιήσει ανάλογα με την θεματική της, τις όποιες ανάγκες της (Εθελοντές, υλικά αγαθά κ.ά.) για την επίτευξη του στόχου της.

Η κάθε Οργάνωση θα έχει δικό της domain για να μπαίνει ο επισκέπτης απευθείας στην σελίδα της, ή/και εάν διαθέτει ήδη ιστοσελίδα, πατώντας το όνομα της Οργάνωσης, ο επισκέπτης θα παραπέμπεται στην υφιστάμενη ιστοσελίδα της. Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η κάθε Οργάνωση να έχει δικούς της κωδικούς πρόσβασης και διαχείρισης.

Την προώθηση της εν λόγω πλατφόρμας, που συμπεριλαμβάνει την εκπαίδευση οργανώσεων ως προς την διαχείριση αυτής, έχει αναλάβει o Oργανισμός μας σε πλήρη συνεννόηση με το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμου και ΜΚΟ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: info@togethercyprus.org

Τηλέφωνο: 70005022

Διεύθυνση αλληλογραφίας: Α.Αδαμαντίου 15,
Κάτω Πολεμίδια, 4152, 
Λεμεσός, Κύπρος